LYSAKERBUEN

COMPLETION: 2015/2016
PROGRAM: 10.000 m2 office
CLIENT: Fornebuveien 7-13 AS
ENTREPENEUR: Forny AS
LOCATION: Fornebuveien 7-13, Lysaker, Norway
COLLABORATION: Zinc AS

A Place To Mingle

LYSAKERBUEN
A Place To Mingle

COMPLETION: 2015/2016
PROGRAM: 10.000 m2 office
CLIENT: Fornebuveien 7-13 AS
ENTREPENEUR: Forny AS
LOCATION: Fornebuveien 7-13, Lysaker, Norway
COLLABORATION: Zinc AS
© Thomas Gundersen/ZINC

The building has undergone additive expansions between 1994-1998, and stands today as two entities without any clear access. In conjunction with interior renovation, the building is to be supplemented with a new façade towards E18, providing it with a new,integrated feel while presenting better unity of the entire building stock.

The space between the different parts of the building becomes a clear access zone with main entrances. Inside, new common spaces at level 1, a revamped cafeteria and shared meeting rooms with direct access to a wonderful and sheltered garden reconnect the whole building. Construction started July 2014 and phase one was completed in April 2015. Built BREEAM certified and to energy classification C (min.).

© Thomas Gundersen/ZINC
Siteplan
© Thomas Gundersen/ZINC
© Thomas Gundersen/ZINC
Floor plan 1
Floor plan 2
Floor plan 3
© Thomas Gundersen/ZINC
© Thomas Gundersen/ZINC
© Thomas Gundersen/ZINC
© Thomas Gundersen/ZINC
© Thomas Gundersen/ZINC
© Thomas Gundersen/ZINC
© Thomas Gundersen/ZINC