Annelise

Annelise
Opaas

Arkitekt
(+47) 909 64 983
Annelise ble uteksaminert fra Arkitektur og designhøyskolen våren 2011, med diplomet «A permanent impermanence» som omhandlet den motsetningsfylte flyktigheten og varigheten i en asylsøkers bosituasjon.  
Arbeidserfaringen hennes har hatt hovedvekt i boligsektoren; i Oslo har hun jobbet for kontorer som Logg Arkitekter og Jarmund/Vigsnæs, og de siste årene før hun kom til DARK jobbet hun i New York med større boligprosjekter på Manhattan, Queens og en high-rise i Brooklyn for Fogarty Finger Architecture. Etter Annelise begynte hos DARK , har hun fått erfaring med andre program og størrelser, som rehabilitering av Colosseum Park og Stortorvet-kvartalet, samt arbeid med Gunerius-kvartalet.
Framfor å favorisere en type program eller oppgave, setter heller Annelise pris på variasjon i oppgaver, program og skala. Hun mener at man kan finne noe interessant og lærerikt i de aller fleste oppgaver. På fritiden er Annelise mosjonistløper og trives best med lengre distanser (da får man sett mer og slipper samtidig løpe så fort mener hun) og liker å reise så ofte hun har anledning.