siggy

Sigurjón Geir
Gunnarsson

Partner - Bygningskontruktør, Dark Stavanger
+47 464 16 892

Sigurjòn er utdannet bygningskonstruktør fra UCN i Aalborg, og byggmester fra Island. Siden han ble ferdig utdannet som konstruktør i 2007, har han jobbet med arkitektur og vært involvert i prosjekter med SHL-arkitekter i Danmark, jobbet for Hornsteinar Arkitekter på Island, og har de siste ni år jobbet for Alliance Arkitekter. Etter 16 år borte fra vulkanøya Island, er det liten tvil om at Sigurjòn har funnet seg tilrette i den idylliske Vestlandsbyen Stavanger.

Sigurjòn sin kompetanse ligger innenfor prosjektledelse, prosjektering, materialkunnskap, bygningsfysikk og detaljering. Det er ingen tvil om at hans lidenskap og entusiasme for detaljer smitter over på hans kollegaer! I de senere år har han jobbet mest med boliger, skoler og kontorer, og han har svært god oversikt over hva som gjelder forskrifter og krav.

Sigurjòn liker å være ute i naturen, og både seiler, løper, står på ski og fisker mm. Han er nysgjerrig, og har alltid et smil på lur. Han liker folk som de er, elsker å være sosial og å dele kunnskap, og er gjerne først til å foreslå at noe skal feires.