IMG_4283

Silje Lundervold
Harestad

Arkitekt, DARK Stavanger
+47 936 10 223

Silje fikk mersmak av arkitekturen da hun var i Danmark på Krabbesholm højskole, som et forløp til arkitektskolen.  Hun startet sin arkitektutdanning i Stavanger ved Fiuni school of architecture + design. Stavanger føltes etterhvert litt for lite, derfor flyttet hun til Barcelona for å leve livets glade dager som student på arkitektur-fakultetet ved La Salle, Ramon Llull University.

Når hjemlengselen ble for stor flyttet hun hjem igjen, fant seg en melkebonde ute på landet, og fullførte diplomoppgaven i arkitektur høsten 2017.  Silje er nesten en veteran å regne, ettersom hun har vært med siden DARK Stavanger så dagens lys, i oktober 2018.

Ellers er Silje glad i å spise god mat, og hun foreslår gjerne å spise sammen etter jobb. Hun liker å reise og er veldig flink å utnytte seg av byens kulturelle tilbud. I tillegg liker Silje yoga, og takket være henne bøyer og tøyer vi oss glade på kontoret hver onsdag. Det ryktes også at kontoret skal få komme på "gårdsdag" hjemme hos Silje, til alles store begeistring.