Susanne-edited

Susanne
Bremdal Winge

Arealplanlegger
958 89 086

Susanne er utdannet arealplanlegger fra NMBU. Før hun startet i DARK Drammen har hun jobbet både i det offentlige og private. Susanne startet arbeidslivet i Bærum kommune med forvaltningsansvar for veireguleringer, kollektivsatsing og sykkelstrategi. Hun har også jobbet på arkitektkontoret tegn_3 som senere ble del av Gottlieb Paludan Architects Norge.

Susanne jobber ofte som prosjektleder i reguleringsprosesser. De siste årene særlig reguleringer av skoler, barnehager og flerbrukshaller, tilknyttet idrettsarealer og nærmiljøanlegg. Hun har også vært fagansvarlig i komplekse, urbane detaljreguleringsplaner som i Tromsø med transformasjon av tidligere Mack-bryggeri og plasseringen av Norges nye arktiske universitetsmuseum. Susanne liker godt å være ute i «felten» og slå av en prat med nysgjerrige naboer og fremtidige brukere.

 Mye fritid tilbringes på Strømsø, Drammen – om sommeren helst i hengekøya i hagen med en god bok etter et bad oppe i marka. Om vinteren på ski i de lokale slalåmbakkene Haukås og Aron. I helger og ferier blir det turer til Vegglifjell og Jomfruland for mer ski og bading.