TOR-CHRIS

Tor-Christian
Møglebust

Arkitekt - Partner
(+47) 990 10 045

Tor-Christian er uteksaminert fra NTNU som sivilarkitekt i 1999 og begynte hos DARK etter to år hos Kvadrat i Trondheim. Han har gjennom de siste 15 årene vært involvert i et bredt spekter av DARK sine prosjekter, inkludert Stormen bibliotek og konserthus i Bodø (i samarbeid med DRDH Architetcts), Fornebuporten, OCCI, Waldemars hage, med flere.

Tor-Christian har gjennom flere år vært ansvarlig for gjennomføringen av store komplekse byggeprosjekter gjennom alle faser. Fra 2016 og frem til han returnerte til DARK som partner, var han ansvarlig for gjennomføringen av et ca 60 000m2 prosjekt for Olav Thon-gruppen i Vitaminveien 11 på Storo i Oslo. Tor-Christian er for tiden ansvarlig for gjennomføringen av Økern Portal, på ca 80 000m2 for Oslo Pensjonsforsikring (OPF).

Privat finer du som regel Tor-Christian hjemme med familien hvis han ikke er på ski eller sykkel, i fjellet, i skogen, på veien, eller i byen på konsert. Som den ski-guden han er, har han skaffet seg spesiallagde alpinski i tre med spesiallagde bindinger.