Barcode is a part of our learning, experience and history.

HVA DARK STÅR FOR

DARK står for å skape positive avtrykk gjennom det vi kan best, nemlig arkitektur. Ikke bare det fysiske avtrykket fra en bygning eller et torg. Også de avtrykkene det vi designer har på mennesker.

Alle våre prosjekter skal ha en merverdi, uten nødvendigvis en merkostnad. Det får vi til ved når arkitekter med ulik bakgrunn, alder og kunnskap jobber sammen - og er nysgjerrige.

In The Loop - urban planning in Asker

STORT OG SMÅTT

DARK har kontor på Skøyen i Oslo, i Drammen, et søsterselskap i Stavanger kalt DARK Stavanger og et i Fredrikstad - DARK Fredrikstad. Vi er et stort arkitektmiljø med rundt 100 ansatte fordelt på de ulike kontorene. Det gir oss bredden til å løse alle oppgaver uansett skala og formål. Mange av arkitektene i DARK har spisskompetanse på områder som byutvikling, bolig, rehabilitering og kontorbygg. Derfor har vi en variert portefølje med to av byggene i Barcode som de aller mest kjente.

about4

MILJØ

Vi fokuserer på miljøvennlige løsninger fra starten av prosjektene våre, og sørger for at de er fysisk og sosialt bærekraftige. DARK var med på å innføre BREEAM- miljøstyringsverktøyet i Norge og er medlem av Norwegian Green Building Council.

Vi har en er stolte av historien vår, men bygger for fremtiden.

DARK Arkitekter er en del av Dark Design Group som er et tverrfaglig konsern med arkitekter, landskapsarkitekter og interiørarkitekter. Ved å samarbeide i «supergrupper» med Zinc og Lark blir vi bedre på å lage helhetlige løsninger som tar hensyn til utfordringene de andre fagmiljøene har kunnskap om.